Samenwerking

Gezamenlijk de doelen van onze klanten bereiken, is wat onze specialisten motiveert. Daarom werken wij ook graag samen met andere specialisten. De gedeelde kennis zorgt er voor dat we beide groeien en onze klanten nog beter kunnen verder helpen.

Boekhouders

Als boekhouder ben je vaak in de weer om de cijfers van je klant inzichtelijk te maken, maar ook met het adviseren van je klanten in hun groei. Ook jouw ambitie is om je klant met al zijn vragen bij te kunnen staan en toegang te geven tot de juiste antwoorden en oplossingen. Daarom dat we heel graag samenwerken, omdat onze kennis complementair is en onze ambitie dezelfde.

Syndicussen

Als syndicus beheer je het reilen en zeilen van verschillende wooneenheden. Je ontzorgt de bewoners op gebied van onderhoud van het pand en staat in voor onder andere de goede samenleving tussen de bewoners. Een niet onbelangrijk onderdeel van je verantwoordelijkheid is alle risico’s en aansprakelijkheden afdekken. Wij hebben hier ook veel ervaring mee en zorgen voor de juiste verzekeringen.

Vrije beroepers

Elke dag ben je in de weer voor je medemens. Maar wie is bezig met jouw toekomst? Al dan niet samen met je boekhouder onderzoeken we heel graag wat de mogelijkheden zijn om je toekomst te verzekeren. Wij dragen graag de nodige zorg voor jouw dromen en toekomst op de zelfde manier zoals jij zorg draagt voor jouw patiënten.

Bouwpromotoren

Bij de bouw van woningprojecten komt heel veel kijken. Of je nu werkt volgens de wet Breyne of niet. Een goede voorbereiding, is dan ook belangrijk! Onze taak is ervoor te zorgen, dat de financiële noden van je project goed in kaart zijn gebracht en dat we samen de juiste financiering zoeken. Hierdoor moet je je doorheen de realisatie van je project nooit zorgen maken over de financiering ervan. 

"

Ondernemen doe je nooit alleen! Onze specialisten omringen je graag met hun kennis. Samen jouw dromen waarmaken is onze passie en ambitie.

Laat ons praten

Ons nieuws voor Samenwerking

© Vandeput - Lintermans 2022 – Webdesign Webit
Privacy | Cookiebeleid