Particulieren

Je vindt eindelijk je droomhuis, nu nog het juiste woonkrediet. Na lang zoeken eindelijk de perfecte lamp gevonden voor in de woonkamer. Zou online betalen vlot werken? Je kleine wonder breekt je dierbaarste vaas. Hopelijk ben ik goed verzekerd? Gaat het nu om je dagelijkse aankopen of spaar je voor je toekomst? Voor elke vraag zoeken we samen met jou naar het juiste antwoord.

Dagelijks bankieren

Aan de basis ligt het dagelijks beheer van jouw betalingen. Snel en eenvoudig inzicht krijgen in jouw rekeningen, bankkaarten en kredietkaarten is mogelijk in onze app. Ook maakt de app verschillende digitale betaaloplossingen mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je alle tools in handen hebt om je dagelijkse betalingen vlot te laten verlopen. 

Sparen en beleggen

Je bent al enkele jaren aan het werken aan je toekomst en je hebt al wat middelen bij elkaar gespaard. De vraag is nu wat doe ik met deze middelen? Stel ik deze veilig voor een toekomstige aankoop of beleg ik deze veilig voor mijn pensioen? Gaan we meer avontuurlijkere risico’s nemen en proberen een groter rendement te behalen? Allemaal mogelijkheden, maar voor we je hier een oplossing aanbieden kijken we eerst naar je wensen en risicoprofiel. 

Kredieten

Er zijn zo van die momenten dat onze middelen te beperkt zijn en we toch die grote aankoop willen doen. Gaat het om een renovatie, de aankoop van een woning of een nieuwe wagen? Voor al deze aankopen willen we ons niet geremd voelen, doordat we net op dat moment de middelen niet hebben. Wij helpen je graag verder om deze aankopen op de juiste manier te financieren. Deze houdt rekening met je aankoop, maar ook met je terugbetalingsmogelijkheden. 

Let op, geld lenen kost ook geld!

Verzekeringen

Vaak hoor je, een verzekering is er voor een risico dat zich nooit voordoet. En eerlijk, laat het ons hopen! Maar niemand wil in de situatie belanden waarbij je niet verzekerd bent. Voor je het weet is de schade zo groot, dat ze een bedreiging vormt voor jouw toekomst en die van je geliefden. Gaat het nu om een autoverzekering, een brandverzekering of een familiale, allemaal zijn het verzekeringen die we hopen nooit te moeten aanspreken. Toch kunnen we het risico niet nemen! Het is onze taak, als onderdeel van jouw familie, om je gezin optimaal te beschermen. 

"

Laat je omringen door onze specialisten. Hun drijfveer is er voor te zorgen dat jij als één familie zorgeloos door het leven kan gaan.

Laat ons praten

Ons nieuws voor Particulieren

© Vandeput - Lintermans 2022 – Webdesign Webit
Privacy | Cookiebeleid