Over ons

Vandeput-Lintermans

Ons verhaal begon in 1967 waar grootvader Theofiel startte met een bescheiden kantoor in zijn woonkamer. Het was een tijd waarin de kasbon hoogtij vierde en Theofiel hier ook mee aan de slag ging onder het motto ‘Eerlijk rendement zonder risico’. Dankzij deze visie legde hij de eerste stenen voor de volgende generatie.

In 1995 begon het volgend hoofdstuk van ons verhaal. Liliane, dochter van Theofiel, en haar echtgenoot Hugo namen de fakkel over. Als snel zagen ze dat het verhaal van de kasbon afliep en dat ze een bredere dienstverlening moesten aanbieden aan particulieren. Daarom dat Hugo zich vooral toelegde op beleggingen en verzekeringen en Liliane vooral de domeinen dagelijks bankieren en kredieten verder uitbouwde. Dankzij Liliane en Hugo werd het kantoor Lintermans in 2008 omgedoopt naar Vandeput- Lintermans en boden ze een totaaloplossing aan met een grote focus op particulieren.

Vanaf 2003 kwam ook Bert, zoon van Liliane en Hugo aan boord en nam hij sinds 2018 definitief de fakkel over. Hiermee staat nu de 3de generatie aan het roer. Daar waar Liliane en Hugo er voor gezorgd hebben dat particulieren een totaal aanbod kregen, heeft Bert dit uitgebouwd voor ondernemingen. 

Met enige fierheid en dankzij de inspanningen van deze 3 generaties zijn we vandaag een kantoor dat voor onze ganse familie altijd de juiste kennis in huis heeft. Zowel voor particulieren als bedrijven hebben we specialisten voor alle domeinen, die je van een moderne bankier en makelaar mag verwachten.

Ons team

"

Een hechte familie die elkaar beschermt, investeert in elkaars groei en belegt voor elkaars toekomst

© Vandeput - Lintermans 2022 – Webdesign Webit
Privacy | Cookiebeleid