Ondernemingen

Ondernemen vandaag draait niet enkel meer om de verkoop van een product of dienst. Je verkoopt een beleving en je streeft elke dag naar een lachend gezicht bij je klanten. Wij helpen graag door je te laten focussen op wat er werkelijk toe doet en jou te ondersteunen met onze specialisten.

Dagelijks bankieren

Elke dag wil je vlot je facturen betalen en nakijken of je klanten hun betalingen hebben voldaan. Een vlotte toegang tot je dagelijkse transacties maakt dat je veel makkelijker je betalingen kan doen en opvolgen. Bovendien kijken we ook steeds hoe we je dagelijks bankieren kunnen integreren in je boekhouding en/of facturatieprogramma. Hierdoor loopt het afpunten van je betalingen en je klantenvorderingen automatisch en verlies je  geen tijd aan administratie.

Sparen en beleggen

Heb je overschot van middelen? En is dit overschot permanent of eerder tijdelijk? Ga je deze middelen dan puur op je zichtrekening laten staan of kijken we samen naar de ideale oplossing?  Het is in ieder geval onze overtuiging dat we voor elk overschot moeten kijken of er geen betere oplossing bestaat, die jou een hoger rendement geeft. Is die oplossing nu een spaarrekening, een tijdelijke belegging of pensioenopbouw, dat hangt af van jouw ambities als ondernemer.

Kredieten

Ondernemen is groeien. Groeien is investeren! Om te kunnen groeien moet je vaak beroep doen op kredieten. Is het nu voor de uitbreiding van je pand, de aankoop van een machine of het financieren van je openstaande vorderingen? Voor elk type van investeringen bestaan er verschillende oplossingen. Maar wat is de juiste oplossing? Dat hangt sterk af van de investering, maar zeker ook van je toekomstige ambities? Daarom dat wij samen met jou deze vragen eerst bekijken om zo de juiste kredietoplossing voor te stellen.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Verzekeringen

Als ondernemer nemen we dagelijks risico’s. Een groot deel van deze risico’s minimaliseren we doordat we alle mogelijke preventieve maatregelen nemen. Toch kunnen we nooit uitsluiten dat er zich iets voordoet. Op zo een moment is een correcte verzekering zeer belangrijk. De belangrijkste 2 taken van een goede verzekering zijn ervoor te zorgen dat je snel weer je klanten kan bedienen en je een correcte uitbetaling krijgt van je schade. Op deze manier verzekeren we het voortbestaan van jouw onderneming.

"

Ondernemen doe je nooit alleen! Onze specialisten omringen je graag met hun kennis. Samen jouw dromen waarmaken is onze passie en ambitie.

Laat ons praten

Ons nieuws voor Ondernemingen

© Vandeput - Lintermans 2022 – Webdesign Webit
Privacy | Cookiebeleid