Elkaar meerwaarde kunnen bieden

16/03/2021 | Emilie Dewil

Bert Vandeput over het nut van samenwerken: “Elkaar meerwaarde kunnen bieden”

Dag Bert, je staat nu al een aantal jaren aan het roer van ons kantoor en we merken heel hard je inspanningen op gebied van samenwerken. Hiermee druk je echt bij ons door dat samenwerken tussen collega’s, maar zeker ook met andere bedrijven een cruciale succesfactor is voor ons kantoor. 

Emilie: “Wat is volgens jou de meerwaarde van samenwerken met andere ondernemers?”

Het geeft je de mogelijkheid om vanuit verschillende perspectieven naar een situatie te kijken. Dit zorgt altijd voor meerwaarde. Een inkijk vanuit verschillende sectoren en het samenwerken met andere specialisten, laat ons als mens groeien. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter advies verlenen. Onze ambitie is om steeds het beste advies aan onze klanten te leveren. Om deze ambitie waar te maken heb je kennis nodig. Kennis die je kan vinden bij collega’s maar zeker ook met andere ondernemingen en mensen in het algemeen. Pas zo overstijgen we onze dienstverlening van een productoriëntatie naar een werkelijk advies op maat van onze klant.

Emilie: “Waar hecht jij belang aan wanneer je overweegt om samen te werken met een ander bedrijf?”

Openheid is voor mij het allerbelangrijkste aspect. Iedereen moet zijn eigen mening kunnen geven, zelfs zonder dat alle mogelijkheden op tafel moeten gelegen hebben. Een mening moet op elk moment uitgesproken kunnen worden, zonder dat er ooit aan goede intenties wordt getwijfeld. Ik geloof er rotsvast in dat dit de enige manier is om je gezamelijke doel te bereiken. 

Emilie: “Waar zie jij zeker nog opportuniteiten?”

Door mijn achtergrond werk ik graag samen met boekhouders en fiscalisten. Maar ook met advocaten op een duurzame manier samenwerken is zeker iets wat ik in de toekomst wil uitbreiden. Ook syndicussen en vastgoedmakelaars kunnen uiteraard rekenen op onze inzet en expertise. Eigenlijk is elke samenwerking mogelijk waarbij we in openheid en vertrouwen elkaars expertise kunnen benutten om samen te groeien.

Kortom eigenlijk zijn we elke dag in de weer om samenwerkingen naar een hoger niveau te brengen of nieuwe samenwerkingen op te starten. We horen dan ook heel graag als jij samen met ons elkaars expertise wil delen. 

Meer Nieuws

  • Als zelfstandige je inkomen verzekeren met gewaarborgd inkomen

    Meer weten
  • Compensatieregeling voor jouw terugdraaiende meter?

    Meer weten
© Vandeput - Lintermans 2022 – Webdesign Webit
Privacy | Cookiebeleid