Wie zijn wij

Wie kantoor Vandeput-Lintermans kent, weet dat dit familiebedrijf ondertussen zijn derde generatie mee aan het roer heeft staan en sinds de opstart in 1967 gegroeid is tot een van de grotere bank- en verzekeringskantoren uit de streek. Om klantenservice en kwaliteit te kunnen waarborgen heeft het kantoor zich de laatste jaren versterkt met een jeugdig team van enthousiastelingen die U als klant op de eerste plaats zetten.

Wat heeft het kantoor U te bieden?
Met meerdere adviseurs die elke hun expertise hebben – waarin ze zich ook continue bijscholen – kan U als klant bij ons terecht voor zowel het uitgebreide bancaire gamma en diensten, als voor de verzekeringen.

Als Fintro-agent wordt er voor U naar de beste oplossing gezocht voor uw betalingsverkeer, kredietverlening, spaar- en beleggingsmogelijkheden, of U nu particulier of professionele klant bent.

Als verzekeringsmakelaar worden de formules bij de verschillende maatschappijen vergeleken om zo tot een resultaat te komen dat volledig aan uw behoeften voldoet.

Wie oplossingen zoekt inzake vermogensopbouw, successieplanning, fiscale planning, enz., krijgt het beste alternatief voorgesteld na grondige analyse van zowel de bancaire mogelijkheden als die uit de verzekeringswereld.

Op deze manier tracht het team van Vandeput-Lintermans hun einddoel te bereiken, namelijk een langdurige en duurzame service gerichte band opbouwen met hun klant op basis van wederzijds vertrouwen.