Heeft u vragen? Aarzel niet ons te contacteren.
Bel ons op 016 78 84 76.

Bijstandsverzekeringen

Reisbijstand

Reist u wel eens graag? Dankzij een reisverzekering kunt u onbezorgd op reis vertrekken en bent u verzekerd voor het geval dat u iets overkomt in het buitenland.

Uiteraard bestaan er verschillende soorten reisverzekeringen, namelijk:

Enkele voorbeelden van een reisverzekering kunnen onder andere zijn: medische kosten, studeren in het buitenland, een verlies van bagage, technische bijstand voor uw voertuig, … enzoverder.

Afhankelijk van de maatschappij heeft u de keuze om een jaarcontract af te sluiten zodat u voor iedere bestemming verzekerd bent maar u heeft ook de mogelijkheid om enkel een tijdelijk contract af te sluiten voor enkel de periode dat u op reis gaat.

Heeft u graag meer informatie of een dergelijke verzekering? Aarzel dan zeker niet om een offerte op uw maat.

Pechbijstand

Het wegverkeer wordt steeds maar hectischer maar gaat u nog steeds gerust de baan op? Een verzekering voor pechbijstand is tegenwoordig niet meer te missen. Met een pechbijstandsverzekering bent u verzekerd over de ganse wereld.

Enkele voorbeelden zijn onder anderen een lekke band, doorgeven van dringende boodschappen naar het buitenland, ter plaatse sturen van een slotenmaker als u uw sleutels kwijt bent, … enzoverder.